Потписан споразум Зенита и Звезде

75

Споразум о сарадњи између фудбалских клубова Зенит из Санкт Петербурга и Црвена звезда из Београда потписали су данас председници два клуба – Александар Дјуков, који је и генерални директор компаније „Гаспром њефт“ и Светозар Мијаиловић.

Документом је предвиђено да Зенит и Црвена звезда активно сарађују на свим аспектима припреме, организације и одржавања фудбалских такмичења, укључујући спортска, комерцијална, техничка, и правна питања, као и размену знања и искустава на пољу развоја капацитета за тренинг и усавршавања професионалних фудбалера и омладинаца.

Такође, два клуба су се договорила о заједничком наступу приликом сарадње са фудбалским школама, академијама и представницима фудбалера, као и при решавању питања повезаних са трансферима играча.

Ради што успешнијег спровођења овог Споразума, ФК Црвена звезда и ФК Зенит организоваће заједничке састанке и консултације на свим нивоима, а биће формиране и заједничке радне групе и комисије чији ће задатак бити припрема и потписивање даљих споразума и уговора два клуба. Такође, предвиђено је и организовање пријатељских утакмица, као и хуманитарних турнира.

Претходни текстПочиње јуниорски турнир Евролиге
Следећи текстАпел КК Црвена звезда мтс пред Галатасарај!