Нова спортска конференција КК Црвена звезда мтс

80

КК Црвена звезда мтс организује у уторак сада већ традиционалну „Спортску конференцију“. О искуствима организовања великих спортских догађаја и повезаности бизниса и спорта говориће представници Евролиге, ФСС, ВСС и атлетског савеза Србије, као и представници компаније „Viatrucker“. Улаз слободан.

КК Црвена звезда мтс и ове године у сарадњи са градским секретаријатом за омладину и спорт, организује јуниорски турнир Евролиге „Adidas next generation“ Марко Ивковић.

Турнир ће се одржати од 24-26.фебруара уз учешће 8 клубова: Стела Азура Рим, Лудвигсбург, Партизан НИС и Црвена звезда мтс, док ће групу Б чинити: Макаби из Тел Авива, Мега Бемакс, Спарси из Сарајева и чешка екипа Праг.

Уз традиционални турнир, КК Црвена звезда мтс организује и „Спортску конференцију“ која ће се одмах по завршетку краће конференције која ће најавити турнир, одржати у београдском хотелу „Crowne Plaza“ и на коме ће о различитим темама које повезују спорт, маркетинг и бизнис говорити представници неколико савеза, Евролиге и компанија које улажу средства у спорт.

Спортска конференција почиње тачно у 12 часова у уторак, а након уводног говора, присутнима ће се обратити представник компаније „Viatrucker“ која је ове године изузетно агресивном кампањом и улагањем у спорт привукла велику пажњу домаће јавности. Након тога од 13.15 часова искуства Евролиге, посебно на тему организације „Фајнал Фора“ са присутнима поделиће Горан Шашић представник најјачег европског такмичења.

Пре паузе од 14.00 до 14.45 часова великан српске атлетике и представник Ателтског савеза Србије Слободан Бранковић изложиће своја искуства у вођењу те организације и припремама за организацију великог такмичења „Европског првенства у атлетици Београд 2017. године“.

Након паузе од 15.00 – 15.45 о искуствима организовања Европског првенства у футсалу говориће представници ФСС: Маргита Соро, ИГор Јанковић и Небојша Мандрапа, док ће официјлени део програма „затворити“ представници Ватерполо савеза Србије, Немања Марјан говориће о врло специфичним искуствима организације ЕП у ватерполу које се прошле године одржало у два базена у „Комбанк Арени“, али и специфичностима вођења савеза који је један од најуспешнијих на свету…

КК Црвена звезда мтс зато позива све заинтересоване да дођу у хотел „Crowne Plaza“ од 12 часова, а пријаву за долазак ма овај догађај можете пронаћи ОВДЕ

Претходни текстАнђелковић: На терену све као пре десет година
Следећи текстНова казна Евролиге – 12 хиљада евра!