Милијаш: Хвала навијачима

84

Оно што су навијачи Црвене звезде са нестрпљењем ишчекивали имали су прилике да виде на јучерашњем мечу против Новог Пазара.

Трећи пут у каријери за Звезду је дебитовао Ненад Милијаш.

Јако ми је драго што су ме навијачи дочекали на овакав начин. Доста времена провео сам у Звезди, оставио сам неки траг и вероватно сам тиме и заслужио такав аплауз када сам ушао у игру. Хвала навијачима, покушаћу да играм боље него прошли пут и да помогнем екипи да освојимо дуплу круну — рекао је Милијаш.

Искусном везисти ипак је најважније то што је екипа забележила победу.

Неко ко је утакмицу гледао може да каже да је било лако, али заправо је на тeрену била потпуно другачија ситуација из тог разлога што се противник константно бранио. Било је јако тешко постићи први гол. После тога је све ишло много лакше. Мирно смо привели утакмицу крају, можда је могло да буде и више од 2:0, али најбитнија су нова три бода.

Мало је недостајало да се већ на дебију публика присети чувених Милијашевих голова из слободних удараца.

Имао сам шансу, прошла је лопта близу, али боље да уђе у некој важнијој ситуацији. На 2:0 могу да промашим, али било би лепо да погађам на 0:0. Можда ми је важнији слободан ударац након кога смо постигли други гол. Много ми је драго што је Петковић забележио свој првенац у црвено-белом дресу и честитам му и овом приликом. Сигуран сам да ће и њему много значити за самопоуздање, а и као награда за све што је пружио клубу.

Следеће суботе Звезда гостује екипи Бачке.

Од меча против Бачке очекујем победу, као и увек. Звезда увек игра на победу. Лично никада нисам играо у Бачкој Паланци тако да ће ми бити драго да видим и тај стадион и надам се да ће ми у сећању остати по доброј игри и нова три освојена бода — сматра Милијаш.

Претходни текстФримпонг: Одушевљен сам атмосфером
Следећи текстКуп је опет наш!