Божовић: Настављамо ка нашем циљу

82

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић био је задовољан издањем својих изабраника на премијери пролећне полусезоне.

Божовић је похвалио госте на организованој одбрани, а својим играчима честитао на одговорној игри и у нападу и у одбрани.

Доминирали смо свих 90 минута. Нови Пазар се определио за одбрану и утисак је да су у томе у доброј мери успели. Нисмо имали много прилика, углавном смо покушавали ударцима са дистанце. Овакве утакмице у којима се противник определи за тоталну дефанзиву могу лако и да се изгубе јер нема много прилика и један детаљ може да одлучи победника. Задовољан сам тријумфом и настављамо пут ка нашем циљу — рекао је Божовић.

Поред победе и нова три бода после 65 дана паузе меч са Новим Пазаром обележио је повратак Ненада Милијаша на Маракану. Од дугогодишњег капитена се очекује да буде предводник и ове генерације Црвене звезде.

Постигли смо погодак после његовог прекида. Очекујем голове од Милијаша када буде потпуно фит. Поред њега и Анђелковића немамо играча који тако квалитетно може да изводи и користи прекиде. Драго ми је и због гола Петковића, међутим, не бих издвајао појединце, јер сви играчи заједно и нападају и бране гол. Фудбал се игра у два правца и задовољан сам како су сви моји играчи данас деловали на терену — закључио је шеф стручног штаба Црвене звезде, Миодраг Божовић.

Претходни текстЗвезда сигурна на почетку пролећног дела шампионата
Следећи текстПетковић: Гол ми много значи