Радоњић: Ситуација са повређенима неизвесна

74

Тренер црвено-белих Дејан Радоњић похвалио је одговорну игру десетковане екипе у четвртфиналу,купа Радивоја Кораћа, али изразио и бојазан и одређену неизвесност око здравственог стања повређених играча.

Успели смо да наметнемо ритам, као што смо и желели. Контролисали смо целу утакмицу и већ у првој четвртини направили двоцифрену предност. Најбоље могуће смо распоредили минуте. Окрећемо се следећем противнику. Одиграли смо одговорно, али ме занима како ћемо изгледати против ФМП-а, који сигурно представља квалитетног противника. Тек ћемо да видимо како стоје ствари – рекао је тренер црвено-белих, а затим се осврнуо на стање повређених играча:

Ситуација је прилично тешка. Видећемо сутра, али су минималне шансе да у суботу рачунамо на било кога од њих.Волео бих да они буду здрави. Чека још оволико утакмица колико смо одиграли до сада – рекао је тренер Црвене звезде мтс.

Петар Ракићевић: – Успели смо да наметнемо рита, држали смо целу утакмицу под контролом, још у првој четвртини смо стекли двоцифрену предност, захваљујући одличној одбрани из које смо развијали контранападе. Такође, успели смо да расподелимо минуте за следећи меч – рекао је првотимац црвено-белих, који следећу утакмицу играју у суботу од 17 сати против ФМП-а.

Претходни текстЦрвена звезда мтс лако до полуфинала КРК
Следећи текстСаопштење МРК Црвена звезда