Плавшић: Дођите, бићете задовољни

25

Након двомесечне паузе фудбал се поново враћа на Маракану. Црвено-бели у суботу од 15 часова дочекују екипу Новог Пазара.

Подршка на нашем стадиону никада није изостала, а како би се клуб захвалио навијачима на верности улаз на ову утакмицу биће бесплатан.

И поред свих припремних утакмица и тренинга, морам да признам да сам се ужелео такмичарског фудбала. Једва чекам да сутра судија означи почетак меча. Знам да подршка неће изостати, навијачи су увек уз нас и они су нам заправо највише недостајали током ова два месеца — рекао је Плавшић.

Звездин везиста истиче да утакмице на Маракани носе посебну тежину.

У сваку утакмицу улазим максимално фокусиран и дајем све од себе, тако да су ми заиста пријали пријатељски мечеви. Задовољан сам како је екипа играла и у Словенији и на Кипру, одлично се сви слажемо и разумемо и то се види кроз добре резултате које постижемо. То је заправо најбољи позив навијачима, показали смо да ће на нашим утакмицама моћи да уживају у атрактивним потезима и мноштву голова. Такође, потребна нам је њихова подршка јер је, када истрчите на Маракану, осећај много другачији и притисак већи. Играти пред Делијама је нешто што многи фудбалери сањају. Ја сам тај свој сан остварио тиме што сам дошао у Црвену звезду и захвалан сам што имам прилике да живим сан из утакмице у утакмицу.

Навијачи ће, без сумње, уживати у лепој фудбалској представи.

Надам се да ће наше присталице видети победу. Сигуран сам да ћемо се борити до последњег судијског звиждука како бисмо наставиили серију победа коју смо започели пре паузе — рекао је Плавшић и поручио: — Улаз на утакмицу је бесплатан, нема разлога да се сутра не видимо у 15 часова на Маракани. Знам да ће ко год воли Звезду сутра бити на стадиону.