Саопштење БВК Црвена звезда

80

Са нестрпљењем смо очекивали одговор наших спортских пријатеља из Партизана. Не знамо само да ли су га добро прочитали и разумели? Нисмо вас ниједном назвали (не)пријатељима као Ви нас, само смо износили непобитне чињенице на које нисмо добили адекватне одговоре у Вашем саопштењу.

„Локомотивом“ сте се назвали сами у Вашим изјавама и саопштењима! Да сте „институција“ то нико не спори, па и ми сами смо рекли да смо „мали“, толико „мали“ да нам на финале Лиге Шампиона, на Вашем приватном базену Бањица, дође „само“ 5.000 навијача, толико „мали“ да је базен Ташмајдан увек био пун када смо играли финала, а свима је познато шта је то за ватерполо. Толико о армији Звездиних навијача којима је све потпуно јасно, како кажете!

Колико смо „неспособни“ показали смо тиме што смо за само три године освојили Лигу Шампиона крећући од нуле са петнаесторо деце која су се појавила на првом тренингу јануара 2010. године.

Колико смо „неспособни“ зна неко из Вашег клуба. Ко вам је довео једног „малог“ (питање да ли је мали за наш спорт) приватног спонзора а све по принципу колико Звезди толико Партизану? То је вероватно зато што не знамо да радимо и не желимо да помогнемо!

Можда би могло да се види колико смо способни, да смо имали Спортски центар у власништву, не на 30 година колико га ви имате, него само на упола мање, 15 година. Можда би и ми били „мала Ћира локомотива“.

Што се тиче играча, актуелних репрезентативаца, питамо Вас, колико их је дошло у Партизан из Војводине, Јадрана ХН, Котора у новијој историји? Да не набрајамо!

Постојала је идеја и иницијатива да наш балон који смо користили поставимо на летњи базен Бањица и ту тренирамо када су нас избацили са СЦ Милан Гале Мушкатировић. Причали смо о томе, али ништа од тога нисмо могли да реализујемо зато што је то приватни базен и зависи све од Партизана. Морали би ми да обавимо поправке и сређујемо инсталације (на Вашем СЦ Бањица) као што сте напоменули, зато што се истовремено не могу грејати зимски и летњи базен.

Као што смо већ написали у нашем прошлом обраћању „ко се икад бавио ватерполом све му је јасно и разумљиво“. Ми никога нисмо вређали и омаловажавали у нашем саопштењу, као што сте то Ви урадили нама и нека вам је на част!!!!

Упркос томе, ми Вама не желимо, по други пут, као што смо већ објавили, да Вас задеси судбина Звезде, јер сте потребни Српском ватерполу. Видимо се на утакмици!!!!!!

БВК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

Претходни текстПионири Звезде освојили 13 медаља на Првенству Србије
Следећи текстТри трофеја на турниру Сандански