Кузмић: Цела екипа заслужила признање (ВИДЕО)

81

Сјајни резултати Црвене звезде мтс били су испраћени изванредним индивидуалним учинком Огњена Кузмића. Признања за центра црвено-белих стигла су од Евролиге, али и од навијача Звезде јер је у оба одабира изабран за најбољег играча јануара месеца.

Кошаркаши Црвене звезде мтс одиграли су у јануару без грешке. Изванредна одбрана, мирна рука у одлучујућим тренуцима и искључиво победе обележили су први месец у 2017. години.

Први међу једнакима био је Огњен Кузмић. Господарио је у рекету и то у окршајима са најбољим центрима Европе, а посебно се истицао сјајан меч против Фенербахчеа када је у последњем нападу затворио Екпе Јуда и донео Звезди велику победу.

Због свега наведеног стигла су и индивидуална признања. Евролига је Кузмића прогласила за МВП-ија јануара, а навијачи су у конкуренцији са Стефаном Јовићем, за тек понеки глас на друштвеним мрежама, прогласили сјајног центра за најбољег играча првог месеца у текућој години.

У интервјуу за званични „Youtube“ канал КК Црвена звезда мтс, Кузмић је причао о јануарским изазовима и у први план потенцирао тимску игру. Такође, поменули смо и однос са Чарлсом Џенкинсом па нам је Кузмић открио да ли је Чарлс бољи возач или ди-џеј.

Претходни текстПлавшић: „Наместио“ сам се
Следећи текстЦрвено-беле лако до 7. узастопне победе у Суперлиги