Продаја карата за Ефес од четвртка

115

Продаја карата за меч 21.кола Евролиге између Црвене звезде мтс и Анадолу Ефеса почиње у четвртак од 10 часова.

Продаја појединачних улазница за утакмицу 20.кола Евролиге са Ефесеом почиње од четвтртка у 10 часова у свим пословницама Евентима.

Кошаркаше Црвене звезде мтс очекује још једна велика европска утакмица у петак, а у Београд стиже екипа Анадолу Ефеса из Истанбула.

Црвено-бели ће дочекати турског представника у дворани „Александар Николић“ а за овај меч у продаји ће се наћи тек неколико хиљада улазница, по непромењеним ценама:

Трибине 1300 рсд
Партер 4 и Б 2000 рсд
Бела ложа 2500 рсд
Плава ложа 3000 рсд
Ложа 3500 рсд
Почасна места 10000 рсд
Почасна места (бочна страна) 5000 рсд

КК Црвена звезда мтс као и пред прошле утакмице које организује у дворани „Александар Николић“, путем обавештења, до почетка меча, информисаће власнике сезонских и појединачних карата, о свим безбедносним протоколима, терминима отварања капија дворане, и осталим важним информацијама пред ову утакмицу.

Интересовање за овај меч далеко премашује капацитете дворане “Александар Николић“, а подсећамо да је за меч са Панатинаикосом преостали контигент улазница распродат за свега 15 минута. КК Црвена звезда мтс још једном апелује на све који се буду нашли у дворани, да поштују безбедносни протокол и да не бацају никакве предмете у терен, јер је клуб у више наврата кажњаван високим новчаним казнама!

Меч Црвена звезда мтс – Анадолу Ефес игра се у петак од 20 часова и 45 минута.

Претходни текстСтигли репрезентативци
Следећи текстМакедонија цела црвено-бела