Црвено-бели ослабљени на Морнар

67

Изјаве тренера Дејана Радоњића и првотимца Огњена Добрића пред утакмицу 20.кола АБА лиге са Морнаром. Без Јовића и Дангубића, највероватније и Кузмића у понедељак увече (18, дворана Александар Николић, пренос ТВ Аренаспорт)

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у понедељак екипу Морнара у последњој утакмици 20. кола АБА лиге ј.т.д

Црвено-беле након још једне велике европске утакмице и победе, али и потрошње које доносе такви мечеви, очекује још један регионални дуел са дебитантном у лиги екипом Морнара. Црногорски представник у АБА лиги, већ је играло ове сезоне један меч у дворани „Александар Николић“ са црвено-белима, али је он био пријатељског карактера, пре почетка такмичарске 2016-2017. У првој утакмици која је одиграна у Бару, црвено-бели су славили 71:59.

Екипа Морнара стиже у Београд након победе у локалном дербију против екипе Будућности, а према речима тренера црвено-белих Дејана Радоњића, екипу Црвене звезде очекује још један неугодан меч против добре екипе.

Дуел са Морнаром нам долази после њихове победе над екипом Будућности, а нас ова утакмица чека након жестоког ритма, 4 утакмице у само 8 дана, од тога три евролигашка дуела и врло напорних путовања ка Тел Авиву, Лакташима и Виторији… Екипа Морнара је од нашег првог меа који смо одиграли у Бару, значајно променила тим, остварили су неколико важних победа и довели себе у позицију на табели која задовољава њихове амбиције, а то је да избегну зачеље табеле.

Први тренер црвено-белих суочава се са доста кадровских проблема пред овај меч.

Играћемо овај меч без Јовића, највероватније и Кузмића, од раније је познато да ни за ову утакмицу нећемо моћи да рачунамо на Дангубића, али и са тако сраћеном ротацијом, желимо да одиграмо добро пред нашим навијачима.

Огњен Добрић: – Изузетно напоран циклус је иза нас, ова три дана до утакмице са Морнаром искористили смо да се колико-толико освежимо и тренирамо. Велики хендикеп представљаће нам одсуство неколико играча на предстојећем дуелу, али наш циљ као и увек се зна, да одиграмо добру утакмицу, и да уз подршку наших навијача остваримо циљ, а то су бодови.

Утакмица Црвена звезда мтс – Морнар Бар игра се у понедељак од 18 сати, карте су пуштене у продају у пословницама Евентима по стандардним ценама за утакмице АБА лиге, а меч из дворане „Алекдандар Николић“ директно ће преносити ТВ Арена спорт.

Претходни текстКапитен на врху Топ 10 (ВИДЕО)
Следећи текстПетковић: Осећам се феноменално