Црвено-беле у суботу дочекују ТЕНТ

90

Одбојкашице Црвене звезде у суботу (19 часова) дочекују другопласирани ТЕНТ у дербију 13. кола Суперлиге Србије.

Црвено-беле су везале четири победе и налазе се на четвртом месту на табели, а уколико савладају Обреновчанке изједначиће се са њима по броја победа.

С обзиром да смо изгубили 3:0 у Обреновцу, у првом делу првенства, искрено се надам да ћемо успети да им се реванширамо. Имамо добру подлогу за то имајући у виду да смо везали четири узастопна тријумфа. Форма нам је у узлазној путањи тако да сматрам да смо спремни да пружимо још један добар меч – изјавила је капитен Црвене звезде Николина Лукић, а потом је додала:

Упознати смо са њиховом игром. Добра су екипа, добро играју. Тренутно се налазе у паду форме и то би могли да искористимо. Знамо све њихове предности, али и мане. Знамо одакле нам прети највећа опасност и искрено верујем да ћемо њихове слабости успети да претворимо у нашу предност. Имали смо малих проблема са прехладама, али се надам да ћемо све бити спремне у суботу и да ћемо пружити свој максимум – закључила је Лукићева.

Утакмица 13. кола Суперлиге између Црвене звезде и ТЕНТ-а на програму је у суботу 28. јануара од 19 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице за меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Светлана Зотовић и Невена Нешковић.

Претходни текстРадоњић: Хвала навијачима, много су помогли
Следећи текстВечити дерби 4. марта