Звезда и ФМП у посети Сокобањској

81

Представници ККЖ Црвена звезда и играчи ФМП-а наставили су са лепом традицијом да из године у годину одлазе у посету болници за церебралну парализу у Сокобањској улици.

Кошаркашице Звезде и кошаркаши ФМП-а су наставили са традицијом, а овога пута првотимке Снежана Богићевић, Милина Мишељић и Јелена Ћирић су се заједно са кошаркашима ФМП-а Драганом Апићем, Стефаном Лазаревићем и Дејаном Давидовцем дружили са децом у Сокобањској, и на самом крају поделили пакетиће.

Захвалност је исказала и начелница болнице Татјана Арежина.

Велико нам је задовољство да другу годину заредом угостимо кошаркашице Црвене звезде и кошаркаше ФМП-а. Дружење са децом и време проведено са њима је од превелике важности, што говоре и осмеси на њиховим лицима, јер знају да су стекли нове пријатеље. Желела бих да се захвалим клубу и играчима што су издвојили време за нас, а и у исто време да позовем друге људе да помогну деци у овој болници, јер наше мало, њима заиста значи много.

Више о дружењу са малишанима имао је да каже кошаркаш ФМП-а, Стефан Лазаревић.

Веома ми је драго да смо по други пут овде да се дружимо са децом и донесемо им поклоне. Њихова радост стварно нема цену. Дан смо провели играјући се са њима и разговарајући, највише о кошарци. Деца воле спорт, чак смо се и такмичили у шуту на кош и морам признати да сам изгубио – уз осмех је рекао Лазаревић.

Једна од првотимки Црвене звезде, Снежана Богићевић изнела је своје импресије поводом посете.

Много ми је драго да сам имала прилику да са својим саиграчицама и играчима ФМП-а посетим и дружим се са овим малим људима, да их обрадујемо и изненадимо пакетићима. Било је доста лепих разговора, игара и фотографија које, како њима, тако и мени значе. Ми као тим уживамо да помажемо људима, пре свега деци и да им пружимо пажњу и љубав, јер им то пуно значи.

Организацију овог догађаја помогли су Ана Дуњић и Анђелко Јеремић.

ККЖ Црвена Звезда ће наставити са друштвено одговорним акцијама заједно са поносним спонзором ИДЕА која је обезбедила пакетиће, а играчице и играчи ће и поред обавеза на терену, издвојити време да се друже са децом и измаме осмехе на њиховим лицима.

Претходни текстВучићевић: Биће, верујем, још голова
Следећи текстПротивници у другој фази припрема