Симоновић: Било је савршено

72

Кошаркаши Црвене звезде мтс одиграли су беспрекорну утакмицу у Виторији. Савладали су Басконију резултатом 87:69, а своје виђење меча изнео је и најефикаснији актер утакмице Марко Симоновић.

Кошаркаши Црвене звезде мтс уписали су још један велики тријумф. Категорија чудесан више не може да стоји уз Звездине подвиге јер када у серији савладате Реал Мадрид, ЦСКА, Фенербахче, Жалгирис, Макаби и Басконију то више није чудо, то је заслужена ствар која је од првог до последњег тренутка меча зарађена великом борбом.

Свој печат на фантастичне игре црвено-белих даје Дејан Радоњић. Звездина игра је изузетно контролисана крај терена и то доноси фантастичне резултате. У складу са тим увек искочи неко други, али сезону можда и каријере игра Марко Симоновић. Он је поново био најефикаснији у редовима црвено-белих са 23 поена и пет скокова. Након велике победе је изнео своје виђење меча:

Велика победа за нас. Знали смо да ће бити теажак меч – они су сјајан тим са великим карактером. Играли су сјајно целе сезоне и имали лошу недељу иза себе. Знали смо да ће показати карактер, али смо ушли у меч исто као и увек и било је савршено. Победили су нас у Београду и то је био додатан мотив за нас да играмо своју игру и победимо – и успели смо. Честитам стручном штабу и играчима – рекао је Симоновић.

Претходни текстЗвезда протутњала кроз Виторију
Следећи текстКарте „плануле“ у рекордном року!