Бјелица и Митровић: Чека нас изванредна екипа

76

Кошаркаши Црвене звезде путују у понедељак у оподневним часовима у Виторију где ће у уторак одиграти меч 19.кола Евролиге са Басконијом.

Пред још један дуел у најелтинијем европском такмичењи, црвено-бели су одрадили тренинг у дворани“Александар Николић“, пошто у Баскију након преседања у Франкфурту, стижу тек у вечерњим часовима.

Екипа Дејана Радоњића путује на дуел са Басконијом без повређеног Немање Дангубића,а пред овај дуе, некадашњи играч клуба из Виторије, Милко Бјелица је рекао:

У Београду смо били кратко, било је довољно да одрадимо два тренинга и припрему утакмице у Виторији. Следе нам две утакмице у три дана, понавља се оно што смо већ радили у два наврата ове сезоне у Евролиги. Идемо у Шпанију у добром расположењу и готово комплетни, нема повређеног Дангубића, али сви остали смо здрави, и желимо да одиграмо добру утакмицу против Басконије. Победе које смо забележили нам дају самопоуздање да наставимо да радимо и играмо као и до сада. Басконија већ другу сезону заредом игра изванредно, играли су Ф4 прошле сезоне и ове године забележили много победа. Пласман на табели показује о каквој екипи се ради. Надиграли су нас у Београду, али то је давна прошлост, ово је нова утакмица.

Капитен Лука Митровић:
Идемо на ноге једној екипи која игра изванредно у континуитету већ две сезоне. Играју лепу кошарку, лепо их је гледати а терену. У првом мечу у Београду су нас потпуно надиграли, без икакво шансе да преокренемо резултат. То је мотив више да одиграмо добру утакмицу и урадимо све оно што нисмо у „Комбанк Арени“ и дођемо до победе која би била огромна, уосталом као и свака у овогодишњој Евролиге.

Екипа Црвене звезде мтс тренираће у дворани „Фернандо Буеса“ на дан утакмице, која почиње у 21.30, а повратак у Београд следи практично одмах након утакмице. Долазак екипе у Београд планран је у среду у раним поподневним часовима.

Утакмицу 19.кола између Басконије и Црвене звезде мтс директно ће преносити ТВ „Спортклуб“.

Претходни текстЗвездини одбојкаши славили против Клека
Следећи текстЗвездина десетка Јадрану