Одбојкаши Звезде у недељу дочекују Клек

51

После успешне мисије у шеснаестини финала Купа ЦЕВ, одбојкаши Црвене звезде окрећу се обавезама у Суперлиги. Наредни ривал црвено-белих је екипа Клек Србијашуме која ће гостовати нашем тиму у недељу (19 часова).

Либеро Црвене звезде Предраг Јевтић сматра да екипа мора остане са две ноге на земљи после тријумфа над белгијским Антверпеном.

Даћемо све од себе да што боље одиграмо и победимо Клек. Не смемо да дозволимо да нас победа над Антверпеном превише понесе и да помислимо да ћемо лако победити Клек јер то сигурно неће бити тако. Морамо да пружимо максимум својих могућности да би одиграли утакмицу на високом нивоу, да сваки контакт са лоптом буде прецизан јер једино тако можемо да дођемо до позитивног резултата – поручује Јевтић.

Против Антверпена је заиграо и Александар Шкрбић после паузе због повреде, док је наступ капитена Николе Мунћана под знаком питања.

Шкрбић се вратио на терен. Показао је да може да игра у пуном ритму против Антверпена и мислим да ће и против Клека бити на терену. Што се тиче повреде Николе Мунћана надам се да му је боље и да ће моћи да помогне екипи уколико буде требало – закључио је Јевтић.

Утакмица 12. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Клека Србијашуме игра се у недељу 22. јануара од 19 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице за овај меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Александра Баланџић и Владимир Симоновић.

Претходни текстНема одмора, црвено-бели већ кренули пут Лакташа
Следећи текстПобеда Звезде у првој контролној утакмици