Црвено-беле у четвртак у Лајковцу, пренос на РТС-у

64

Одбојкашице Црвене зевзде у четвртак 19. јануара (18 часова) гостују Железничару у Лајковцу у премијерном мечу 12. кола Суперлиге уз директан пренос на РТС-у.

Црвено-беле се налазе у одличној форми. Везале су три победе у шампионату и налазе се на 4. месту са истим бројем тријумфа као и Железничар који такође игра у сјајној форми.

Железничар је екипа састављена од веома искусних играчица, дошло је и до промене тренера и то се све позитивно одразило на њихов учинак. Можемо рећи да смо и ми у некој врсти узлазне форме. Биће веома тешка утакмица сигурно, али би ипак својој екипи дала блажу улогу фаворита и мислим да је реално очекивати победу Црвене звезде – изјавила је Јелена Трнић, средњи блокер црвено-белих.

Последњих месец дана доста се прича о хладним условима у спортским дворанама у Србији и тренирање у таквом амбијенту је изузетно тешко.

Услови нису лаки. Верујем да ћемо још више ојачати имуни систем. Сада смо већ навикнути на хладно време и то нам није ништа непознато. Свима је тако и жељно ишћекујемо пролеће – закључила је Јелена Трнић.

Утакмица 12. кола Суперлиге Србије између Железничара и Црвене звезде игра се у четвртак 19. јануара од 17 часова у Хали спортова у Лајковцу, уз директан пренос на РТС-у. Меч ће судити Игор Миљковић и Горан Градински.

Претходни текстНова казна ЕЛ за КК Црвена звезда мтс
Следећи текстЦрвено-бели стигли у Тел Авив