Црвена звезда у посети дечијој онкологији

82

Представници КК Црвене звезде мтс наставили су са лепом традицијом да сваке године одлазе у посету педијатриском одељењу Института за Онкологију у Београду.

Црвена звезда мтс наставила је са друштвено одговорним акцијама. Иако је распоред веома згуснут и црвено-бели кошаркаши се налазе у сред припрема за пут у Тел Авив, као и увек потрудили су се да пронађу слободно време и са задовољством посетили педијатриско одељење Инситута за Онкологију у Београду.

Сада већ традиционално јер годинама уназад у црвено-белом табору постоји пракса да се оде у посету деци којој то много значи. Поново су драгоцени осмеси измамљени на лицима најмлађих, а првотимци Звезде Чарлс Џенкинс, Огњен Добрић, Бориша Симанић и Петар Ракићевић, дружили су се са децом – цртали, писали, причали, играли разне игрице, а на самом крају и поделили им новогодишње пакетиће које је обезбедио дугогодишњи партнер Црвене звезде мтс, компанија ИДЕА.

Сваки дечији осмех је велика награда за Звездине јунаке, а више о дружењу је имао да каже и Чарлс Џенкинс.

За мене је била част, да проведем време са овим херојима, да се дружим са њима. Црвена звезда организација и ми играчи, уживамо да помажемо људе, да их чинимо срећним, и увек ћемо то радити, без обзира за згуснут распоред, трудићемо се да нађемо време за овакве акције. Данас сам добио нове другаре и захваљујем им се што су ме пустили у своју екипу.

За успомену на ово дружење остала је поново традиционално и заједничка слика, а докторка Лејла Париповић је изнела своје импресије поводом посете.

КК Црвена звезда и њени играчи, запослени, су увек радо виђен гост међу малишанима, али и особљем Института, и традиционално већ дуги низ година долазе у време новогодишњих празника, да поделе пакетиће, али и да се друже са малишанима. За децу је то време које проведу са њима, од превелике важности и у наредном периоду, она само о томе причају. Хвала КК Црвена звезда на свемо што ради на терену, али и ван терена, и они су идоли, у правом смислу те речи.

Црвена звезда мтс поносно истиче да ће наставити са друштвеним акцијама. Подсећамо да су Црвена звезда и Институт за онкологију дугогодишњи партнери.

До наредног виђења…

Претходни текстАнђелковић: Јесен ми је пријала, али гледам напред
Следећи текстНова казна ЕЛ за КК Црвена звезда мтс