Звезда дочекује Динамо, пренос на РТС-у

237

Након двонедељне паузе због новогодишњих и божићних празника одбојкашице Црвене звезде настављају такмичење у Суперлиги Србије. Противник црвено-белих у 11. колу биће Динамо из Панчева који ће нашем тиму гостовати у четвртак 12. јануара (18 часова), уз директан ТВ пренос на РТС-у.

Техничарка Црвене звезде Кристина Ђурић очекује да ће црвено-беле наставити са добрим партијама и на почетку 2017. године.

Пријала нам је пауза. Мало смо одморили, а ову паузу смо искористили и да добро тренирамо, тако да верујем да ће све бити како треба. Имамо малих проблема са прехладама и вирусима, мада се све екипе у овом периоду сусрећу са истим проблемима. Задовољни смо како смо одрадили овај период и искрено верујем да ћемо направити добар резултат у мечу против Динама – изјавила је организаторка игре Црвене звезде.

Звездине даме се тренутно налазе на 5. месту на табели, иза екипе Динама, и победа са три освојена бода би црвено-беле поставила испред тима из Панчева.

Екипа Динама је јако добро одрадила први део првенства и мислим да је највеће изненађење у досадашњем току шампионата. Апсолутно не потцењујем екипу Динама. Сматрам да јако добро играју. Мислим и да је наша екипа у последњих неколико утакмица, посебно у мечевима против Визуре, пронашла своју игру. Наставили смо у том ритму и да тренирамо и верујем да ћемо у мечу против Динама надокнадити бодове које смо у Панчеву изгубили – закључила је Кристина Ђурић.

Утакмица 11. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Динама игра се у четвртак 12. јануара од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду, уз директан ТВ пренос на РТС-у. Улазнице за овај меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Дејан Рогић и Владимир Цветковић.

Претходни текстЗвезда кренула у Копар
Следећи текстФенербахче традиционално неугодан ривал