Московски Спартак гост Звезде 25. марта

67

Наш клуб је данас имао драге госте који су нам донели лепе вести. На нашем стадиону су били гости из московског Спартака и потврдили да ће меч два братска клуба бити одигран 25. марта у 18 часова на стадиону „Рајко Митић“.

Звезда је угостила представнике московске екипе, Наила Измаилова потпредседника Спартака и Сергеја Родионова генералног директора Спартака. Они су у разговору са представницима Звезде договорили све детаље око пријатељског меча који су иницирали навијача Спартака и тиме потврдили сјајане односе два братска клуба.

На наш стадион 25. марта долазак је најавило чак 10.000 навијача Спартака, а да је утакмица већ сада изазвала велико интересовање показује и чињеница да ће је директно преносити Радио телевизија Србије, као и Руска државна телевизија. То ће бити лепа прилика за навијаче оба црвено-бела тима да уживају у ревијалном мечу који ће без сумње обиловати лепим потезима, али и феноменалним навијањем на трибинама које никада не изостаје када су ови клубови у питању.

Да подсетимо, на иницијативу навијача ова два клуба Спартак је угостио Звезду у септембру 2014. године на отварању новог стадиона у Москви. Резултат је био нерешен, а важније од тога је што је са трибина заједно певало чак 37 500 навијача. Очекујемо да ћемо у Београду надмашити ту цифру.

Претходни текстПредстављена појачања
Следећи текстЗвезда кренула у Копар