Црвено-беле верују у пласман на Финални турнир Купа

68

Црвена звезда ће бити домаћин реванш меча четвртфинала Купа Србије за сениорке у коме ће наша екипа покушати да победи Визуру и обезбеди пласман на Финални турнир.

Црвено-беле су у првом мечу доживеле минимални пораз од актуелних шампионки резултатом 3:2, по сетовима 25:19, 17:25, 25:17, 21:25, 15:10.

Верујем у своју екипу и у то да можемо до максималне победе. Верујем да можемо да обезбедимо пласман на завршни турнир Купа Србије. Имамо шансу. Морамо да исправимо грешке које смо правили у претходном мечу и резултат ће доћи – изјавила је Милка Стијепић.

После једне од најтежих сезона у скоријој историји, Звездине даме имају шансу да поправе утисак на крају године и на тај начин се нађу на добром путу да врате Црвену звезду у врх клупске одбојке у Србији.

Очекујем много боље резултате Црвене звезде у 2017. години. Претходне сезоне смо имали доста прболема са повредама и то се одразило на резултате. Сада смо максимално спремне и трудимо се да вратимо Црвену звезду на врх, на место које јој припада, да победимо у што више мечева и надам се да ћемо у томе и успети – закључила је Милка Стијепић.

Реванш утакмица четвртфинала Купа Србије између Црвене звезде и Визуре игра се у понедељак 26. децембра од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара и важиће и за утакмицу која следи, реванш меч четвртфинала Купа у мушкој конкуренцији у којој Црвена звезда дочекује Млади радник.

Меч ће судити Александра Баланџић и Станислава Симић. По пропозицијама Купа Србије у четвртфиналу се играју две утакмице.

У случају да противници имају по једну победу, полуфиналисту одређује бољи сет количник из одиграних утакмица, односно бољи поен количник из сваке утакмице појединачно, уколико је сет количник исти. У случају да се на овакав начин не може одредити полуфиналиста, игра се додатни “златни сет”, који одређује коначног победника четвртфинала.

Претходни текстКраљевчанке славиле у Београду
Следећи текстБлагојевић: Показаћемо зашто је Звезда шампион