Промене термина четвртфиналних мечева Купа Србије

95

Одбојкашки клуб Црвена звезда обавештава јавност да је дошло до промене термина одигравања реванш мечева четвртфинала Купа Србије за сениорке и сениоре.

Због техничких проблема прва утакмица четвртфинала Купа Србије за сениорке није одиграна по плану у дворани УСЦ Вождовац на Бањици, већ је замењено домаћинство, па је Визура била домаћин првог меча, а црвено-беле ће угостити „ајкулице“ у другом мечу.

Из тог разлога Црвена звезда ће у понедељак 26. децембра бити домаћин два меча, у четвртфиналу Купа Србије за сениорке и сениоре. Прве ће на терен одбојкашице Црвене звезде и Визуре од 18 часова, а одмах након те утакмице, од 20,30 часова одбојкаши Црвене звезде ће угостити Млади радник из Пожаревца.

Звездине даме поражене су у првом мечу против Визуре резултатом 3:2, по сетовима 25:19, 17:25, 25:17, 21:25, 15:10, а пораз у првом дуелу са Младим радником доживели су и наши одбојкаши са 3:2, по сетовима 25:23, 21:25, 25:23, 14:25, 15:11.

По пропозицијама Купа Србије у четвртфиналу се играју две утакмице.

У случају да противници имају по једну победу, полуфиналисту одређује бољи сет количник из одиграних утакмица, односно бољи поен количник из сваке утакмице појединачно, уколико је сет количник исти. У случају да се на овакав начин не може одредити полуфиналиста, игра се додатни “златни сет”, који одређује коначног победника четвртфинала.

Претходни текстИлић: Највише се радујем асистенцијама
Следећи текстКраљево у „Баскет ситију“ на затварању 2016. године