Визура – Црвена звезда, први чин, субота 18,30

78

Остало је још мало до краја 2016. године, а одбојкашице Црвене звезде ће одиграти још три меча и то све са једним противником. Ривал црвено-белих биће актуелни шампион Визура, а први од три дуела је на програму у суботу 17. децембра (18,30 часова) у оквиру 10. кола Суперлиге Србије.

Након тог меча Црвена звезда и Визура ће играти још два меча у четвртфиналу Купа Србије.

Дајемо све од себе на тренинзима. Спремамо се максимално. Знамо да је екипа Визуре квалитетна, да имају доброг тренера, да добро раде, да су по резултатима до сада, оно што показује и табела, у самом врху. Ми играмо доста променљиво. Још увек тражимо додатно самопоуздање како би пружали одличне партије, али мислим да у овом тренутку нема оправдања за лоше игре. Надам се да ћемо ући довољно сконцентрисано у меч, да ћемо дати све од себе да остваримо и неку победу против фаворита за освајање трофеја ове сезоне – изјавила је Мирјана Мусулин, тренер Црвене звезде.

Звездине даме су играле променљиво у првом делу сезоне.

На измаку ове календарске године, у глобалу, нисмо играли лоше. Негде где смо подбацили, где остаје жал за тријумфом су мечеви управо против фаворита. Нажалост нисмо се показали у неком правом светлу. Има задовољавајућих игара у неким мечевима, наравно да има помака у игри и само је битно да не правимо разлику између тренинга и утакмица и да на мечевима функционишемо онако како функционишемо на тренингу – поручила је Мусулин.

Здравствено стање наше екипе је много боље него протекле сезоне и Мирјана Мусулин ће и у дуелима са Визуром на располагању имати комплетан играчки кадар.

У односу на прошлу сезону, нема великих проблема у тиму. Наравно да има оних ситних повреда, поготово код оних одбојкашица које тренирају јако и које тренирају сваки дан и по 4 сата. Наравно да код њих увек има неких болова и ситних затезања мишића. То ипак нису озбиљне повреде, то је нешто са чиме се суочава свака екипа, тако да смо задовољни здравственим стањем тима – закључила је Мирјана Мусулин.

Утакмица 10. кола Суперлиге Србије између Визуре и Црвене звезде игра се у суботу 17. децембра од 18,30 часова у дворани СЦ Визура у Београду. Меч ће судити Зоран Радовановић и Јован Јовановић.

Претходни текстДијего и Звезда
Следећи текстЦрвено-бели већ отпутовали у Скопље