Звездине даме освојиле Куп Србије!

171

Ватерполисткиње Црвене звезде наставиле су доминацију на домаћој сцену. У финалу Купа Србје, на базену Чаир у Нишу, победиле су Врачар 12:8.

Да није било опуштања у последњем делу победа Звезде би била убедљивија. Најефикаснија у нашем тиму била је Дамњановићева са 5 голова. Три гола је постигла Ћоровићева, док су по једном тресле мрежу Јосифовић, Рудић, Новаковић и Јаковљевић.

Медаље су уручили Драган Вељић и Немања Маријан, а пехар капитену Ивани Ћоровић уручио је председник ВСС Милорад Кривокапић.

По завршетку финала тренер Црвене звезде Драгана Ивковић је рекла:

Лепо смо отворили утакмицу, водили, да би на крају, највише због умора мало посустали. Утакмица је тада изгубила на интезитету. Морам да кажем да је осим једне играчице комплетна постава напустила клуб. И даље смо у врху, доказ да добро радимо са свим категоријама. Надам се титули у првенству и даљој доминацији у Србији.

Црвена звезда – Врачар 12:8 (4:0,3:2,4:1,1:5)
Базен Чаир. Гледалаца 400. Судије: Јованчевић и Миловић, Искључења: Црвена звезда 8, Врачар 10.
Црвена звезда: Лазић,Максимовић, Дјукић, Ћоровић 3, Јосифовић 1, Рудић 1, Радојчић, Новаковић 1, Капларевић, Дамњановић 5, Илић, Јаковљевић 1, Згоњанин, Лазић. Тренер: Драгана Ивковић.
Врачар: Петровић, Попов, Плећаш 1, Милићевић, Пештерић, Микић, Глушчевић 1, Милићевић, Марков 3, Мандић, МИладиновић 2, Теодоровић, Трмчић, Настић 1. Тренер: Јовић.

Претходни текстЦрвено-бели изгубили после пет сетова у Пожаревцу
Следећи текстЗвезда убедљива против славног Макабија