Пораз Звезде у финалу Купа

84

Ватерполисти Црвене звезде изгубили су у финалу Куапа Србије од Партизана резултатом 8:5.

У сјајној атмосфери на базену Чаир у Нишу Партизан је сусрет решио у првој четвртини када је повео са 4:0. Два гола су дело Ђорђа Лазића, а по једном су се уписали Стојановић и Марко Јанковић.

У другој четвртини по један гол на обе стране. Партизан је повео 5:0 поготком Драшовића, а Звезда је тек у 15. минуту преко Ћорића постигла први гол.

После великог одмора игра је била изједначена. Звезда је смањила на 5:2 голом Ивошевића, одговорио је одмах Радановић, а до последњег одмора су се уписали Ћорић и поново Радановић.

Звезда је добила последњи део игре . Партизан је повео 8:3 преко одличног Стојановића а пораз црвено-белих су ублажили Драшковић и Танкосић.

Партизан – Црвена звезда 8:5 (4:0, 1:1,2:2,1:2)
Базен Чаир. Гледалаца 800. Судије: Путниковић и Станојевић Искључења: Партизан 13, Црвена звезда 9.
Партизан: Добожанов, Радановић 2, Ф.Јанковић, Радојевић, Лазић 2, Манојловић, Драшовић 1, Андрејевић, Јакшић, Танасковић, Стојановић 2, М.Јанковић 1, Белопавловић, Лукић. Тренер: Миленковић
Црвена звезда: Краљ, Танкосић 1, Јовић, Ивошевић 1, Шуберић, Илић, Бијелић, Љубеновић, Николов, Ћорић 2, Драшковић 1, Пековић, Тодоровски, Бурсаћ. тренер:Николић.

Претходни текстИгор Савић: Пионири ће се тек показати
Следећи текстЦрвено-бели изгубили после пет сетова у Пожаревцу