Црвено-бели у среду против Шапца за финале Купа

78

Пред ватерполистима Црвене звезде је Финални турнир Купа Србије у који се одржава 14. и 15. децембра у нишком Чаиру.

У полуфиналу црвено-бели ће играти против Шапца (14. децембра, 20 часова), док се у другом полуфиналу састају Војводина и Партизан.

Црвена звезда је два пута била освајач Купа. Своја очекивања пред ФИнални турнир Купа Србије на конференцији за медије изнео је тренер нашег тима Александар Николић.

Наша жеља је да дамо максимум, покажемо што бољу игру, а резултат ће уз такав приступ сам по себи доћи. Током сезоне смо имали успона и падова, мада то у оваквом систему такмичења ништа не значи јер вас само две утакмице деле од пехара. Све је могуће, али треба признати да је Партизан велики фаворит. Међутим, у једној утакмици свашта може да се догоди. Сви моји играчи су здрави и спремни и за нас је то најважније у овом тренутку – истакао је Николић.

Улазнице за завршни турнир Купа већ се налазе у продаји, могу се купити на свим продајним местима Евентима. Карте за полуфиналне мечеве коштају 200, а за финални меч 250 динара.

Финални меч Купа Србије на програму је 15. децембра од 16 сати и 45 минута уз директан пренос на Радио телевизији Србије.

Претходни текстБожовић: Нисам нигде изјавио да одлазим
Следећи текст„Карантин“ за Радник