Карте за Макаби од уторка

82

Продаја карата за утакмицу Црвена звезда мтс – Макаби почиње у уторак од 10 часова у свим пословницама Евентима. Такође омогућена је и продаја путем интернета.

Кошаркаше Црвене звезде мтс очекује још једна велика европска утакмица у четвртак, овога пута у Београд стиже екипа Макабија из Тел Авива, бивши вишеструки првак Европе.

Црвено-бели ће дочекати израелског представника у дворани „Александар Николић“ а и за овај меч, у продаји ће се наћи тек неколико хиљада улазница.

Продаја улазница за меч 12.кола Евролиге Црвена звезда мтс – Макаби Тел Авив почиње у уторак од 10 часова у свим пословницама Евентима, карте се такође могу купити и онлине на сајту Евентима, по неизмењеним ценама које су важиле и за меч са турском Дарушафаком, и лтванским Жалгирисом, које је наш клуб такође организовао у дворани „Александар Николић“.:

Трибине 1300 рсд
Партер 4 и Б 2000 рсд
Бела ложа 2500 рсд
Плава ложа 3000 рсд
Ложа 3500 рсд
Почасна места 10000 рсд
Почасна места (бочна страна) 5000 рсд

КК Црвена звезда мтс као и прошле сезоне, путем обавештења, до почетка утакмице, информисаће власнике сезонских и појединачних карата, о свим безбедносним протоколима, терминима отварања капија дворане, и осталим важним информацијама пред ову утакмицу.

Меч Црвена звезда мтс – Макаби Тел Авив игра се у четвртак од 20 часова.

Претходни текстМеморијални турнир „Србољуб Срба Стаменковић“
Следећи текстПрва Звездина победа против Бајерна