Радоњић: Држали смо све у нашим рукама

67

Тренер Црвене звезде мтс био је задовољан издањем својих изабраника у Подгорици. Радоњић је посебно апострофирао игру црвено-белих у одбрани и истакао да је циљ остварен.

Кошаркаши Црвене звезде мтс уписали су тринаесту узастопну победу у АБА лиги. Црвено-бели су дерби регионалног такмичења учинили прилично незанимљивим, доминирајући на паркету током свих 40 минута. На крају, остварен је убедљив тријумф 77:54, а тренер црвено-белих Дејан Радоњић изнео је своје виђење утакмице:

Одиграли смо веома добру одбрану. Како је време одмицало стицали смо све више самопоуздања и успоставили контролу над свим битним елементима у игри Будућности. Држали смо све у нашим рукама и остварили битну победу јер желимо прво место пред плејоф – рекао је Радоњић.

Иако је рана фаза такмичења у АБА лиги, црвено-бели су заиста направили битан корак ка првом месту пред плејоф. Звезда је на тачно половини лигашког дела сезоне прва и као једини непоражени тим у регионалном такмичењу улази у други део сезоне. Подвиг је утолико већи јер црвено-бели играју у најжешћем ритму пошто су и једини Евролигаш у АБА лиги.

Паклен ритам се наставља, већ у четвртак Макаби гостује у Београду. Фантастична увертира је направљена.

Претходни текстЗвезда у „Морачи“ потврдила доминацију
Следећи текстУбедљива победа у Новом Саду