Доналд: Гол за рођендан

82

Звездин везни фудбалер Мичел Доналд је на утакмици против Радничког из Ниша постигао свој пети гол ове сезоне.

Судбина је хтела да свој пети гол Доналд постигне на свој рођендан.

Одиграли смо добру утакмицу. Жалим за појединим ситуацијама када нисмо послали добар завршни пас, јер да јесмо, верујем да бисмо постигли још неки гол. Играли смо доста офанзивно и због тога смо имали проблема са контранападима противника, али најважније је да смо победили. Лепо је када екипа победи на твој рођендан, а осим тога успеш и да постигнеш гол – каже Мичел Доналд.

О голу…

Учинило ми се да је Канга желео да шутира, али лопта је стигла до мене и затресао сам мрежу. Да нисам то ја учинио, верујем да би неко други, јер најважније је да побеђујемо – изричит је Доналд.

Иако је Црвена звезда обезбедила прво место, полусезона није још увек завршена. У среду, Црвеној звезди предстоји гостовање у Сурдулици.

Као што кажем пред сваку утакмицу, очекује нас тежак меч, као и дуг пут до Сурдулице. Морамо се добро спремити, тренирати вредно, одиграти срцем и умом и неће бити проблема. Мислим да нећу моћи да помогнем друговима јер ми је данашњи жути картон четврти ове сезоне, и нећу имати право наступа. Али, не сумњам да ће момци победити – рекао је Доналд.

Претходни текстИзостао велики преокрет, Звезди бод у дербију
Следећи текстЈана и Иван златни на „Меморијалу Андреј Гарденин“