Божовић: Канга ће играти од почетка

87

Фудбалери Црвене звезде овог викенда играју последњу утакмицу на свом стадиону у 2016. години. Они ће у суботу, 10. децембра, дочекати екипу Радничког из Ниша у мечу 20. кола Суперлиге који почиње у 18 часова.

Шеф стручног штаба Миодраг Божовић очекује да нова три бода неће изостати.

Раднички је једна од квалитетнијих екипа у нашој лиги, сигурно ће доћи на наш стадион са великим мотивом и желеће да прикажу себе у најбољем светлу. Надам се да ћемо ипак успети да на свом стадиону једну утакмицу приведемо крају без драме. Верујем да ћемо забележити победу и да ћемо у последње коло ући са бодовном предношћу која ће нам омогућити да будемо јесењи шампиони и да мирније дочекамо наставак шампионата – рекао је Божовић.

У последњих пет кола Нишлије су забележиле три пораза и два ремија.

То ништа не значи, свим серијама некад дође крај. Мислим да су они екипа која има квалитет, а зашто им мало лошије иде у последње време то не могу да кажем. Ипак, надам се да ће ту лошу серију да продуже бар за још једну утакмицу. Свакако морамо да будемо опрезни јер су знали много пута да нас изненаде. Имају искусну екипу, а ту пре свега мислим на центархалфа Булатовића и на Сашу Стојановића који је играо код нас, он је мозак те екипе. Опасан је и Арсић, пре свега из игре, има одличну леву ногу, а и Мркић би могао да нам прави проблеме. Сасвим су солидна екипа за наше прилике и сигурно ћемо морати да пружимо максимум да бисмо их победили.

Оно што радује искусног стратега јесте повратак Канге у екипу.

Канга ће сигурно играти од првог минута, а за колико је спреман показаће утакмица. Сви осим Рендулића и капитена Луковића су здрави – зкључио је Миодраг Божовић.

Претходни текстЗвезда и Војводина у борби за јесењу титулу
Следећи текстСписак за „карантин“