Звезда посетила студенте ФОН-а

76

Фудбалски клуб Црвена звезда наставио је акцију „Нераскидива веза – Звезда и студенти“ са циљем остварења још боље комуникације и сарадње са студентима. Представници нашег клуба ове среде посетили су Факултет организационих наука.

Будући академски грађани имали су прилике да разговарају са председником клуба Светозарем Мијаиловићем, генералним директором Звезданом Терзићем и пословним директором Стефаном Пантовићем. Они су у врло пријатној атмосфери приближили начин функционисања клуба и одговарали на све оно што је студенте занимало.

Тако је спортски директор говорио о раду и напретку Oмладинске школе и о стручности кадра који ради са најмлађим Звездиним фудбалерима.

Светозар Мијаиловић је студентима објаснио начин довођења играча у клуб, које све технологије се користе у скаутинг служби, као и колики приход од ТВ права има наш клуб и на који начин се финансира преко спонзорских уговора.

Црвена звезда ће и у будућности наставити да посећује факултете у жељи да се клуб врати бази из које је настао – студентима.

Претходни текстЦрвено-бели ослабљени допутовали у Истанбул
Следећи текстПораз у Суботици