Вуковић и Прља: Јако битна победа

85

Црвена звезда је у првом дербију ове сезоне, у 9.колу Женске кошаркашке лиге Србије, савладала КЖК Партизан 1953 у Баскет ситију, 74-53.

Своје утиске након утакмице изнели су тренер Драган Вуковић и Марија Прља, најефикаснији појединац у редовима црвено-белих.

Тренер Драган Вуковић сматра да је утакмица била много тежа него што то резултат показује.

Јако тешка утакмица за нас, иако резултат то можда не показује. Мислим да смо се добро спремили. Дерби је дерби, има посебну драж и увек је лепо победити. У овом месецу имамо неколико утакмица код куће у којима ћемо, надам се, ући у серију победа и поправити позицију на табели. Долази нам Цеље у Јадранској лиги, а после тога гостујемо у Новом Саду и надам се да ћемо ову годину завршити победама.

Најискуснија и најефикаснија, Марија Прља је у пресудним тренуцима преузела одговорност и са 20 поена трасирала пут ка победи у дербију.

Мислим да су кључни били наше трчање, као и контранапад, где смо успевали да дођемо до лаганих поена и самим тим да дођемо до предности у трећој четвртини. Тако смо одиграли до краја и успели да стигнемо до јако битне победе.

Претходни текстЗвезди припао први дерби
Следећи текстМилошевић и Илић – Нераздвојни тандем