Бесплатно на Раднички!

79

ФК Црвена звезда ће отворити капије свог стадиона у последњој утакмици на свом стадиону ове календарске године против Радничког из Ниша у суботу од 18 часова.

Ускоро ћемо иза себе оставити годину у којој је Црвена звезда освојила још једну шампионску титулу. Годину у којој је наш клуб био најефикаснија екипа у Србији. Оставићемо иза себе годину у којој је виђено мноштво лепих потеза, атрактивних голова, серијâ победа.

Последња утакмица у 2016. години која ће бити играна на стадиону „Рајко Митић“ биће дуел између шампиона Србије Црвене звезде и Радничког из Ниша. Уједно, ово ће бити и утакмица на којој ће Црвена звезда прославити јесењу титулу. Управо из ових разлога, одлучено је да 10. децембра капије нашег стадиона буду отворене за све навијаче, како би поздравили фудбалере који су изнели највећи терет ове јесени, а пред тромесечну паузу током којих неће бити утакмица на највећем српском стадиону.

Претходне године је такође у последњој јесењој утакмици на Маракани био бесплатан улаз, и овај сада већ традиционални гест клуба допринеће још бољој атмосфери на стадиону пред одлазак на зимску паузу.

Видимо се на Маракани!

Претходни текстПодигнути дресови Звездиних легенди
Следећи текстГолманизација #3 – акција која траје