Црвено-бели дочекују ФМП

55

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у понедељак екипу ФМП-а у последњем мечу 12.кола АБА лиге јтд.

Меч са тимом из Железника је и наставак изузето тешке, нове серије утакмица за екипу Дејана Радоњића, која ће до Нове године играти и гостујуће мечеве против Будућности, МЗТ-а и Цедевите.

Тренер црвено-белих сусреће се са доста кадровских проблема пред овај меч, али се циљ лидера на табели браниоца трофеја у овој утакмици зна.

После Жалгириса, настављамо такмичење у АБА лиги против екипе ФМП-а младог тима која воде два искусна плејмејкера. После мечева у Евролиги, наша издања нису на максимуму, али морамо имати добар приступ јер ће у АБА лиги свака победа значајна. Неизвесно је у ком саставу ћемо наступити. Лука Митровић и даље има проблема са повредом, Ракићевић није у тренажном процесу, још неколико играча имају проблема са лакшим повредама. Гудурић је имао температуру пре и током утакмице са Жалгирисом. Без обзира на све даћемо све од себе, важно је да почнемо серију тешких утакмица – победом.

Огњен Кузмић:
Трудићемо се да одиграмо добро након тешког искушења и утакмице са Жалгирисом. ФМП је млада врло талентована екипа, али је јасно да морамо да одиграмо добро и концентрисано како би освојили нове бодове пред серију тешких мечева и у регионалној лиги и Евролиги.

Меч Црвена звезда мтс – ФМП игра се у понедељак у 17 часова у дворани „Александар Николић“ уз директан пренос на ТВ Аренаспорт.

Претходни текстСви смо били један тим
Следећи текстАнђелковић из слободњака донео победу црвено-белима