Звездине даме дочекују Јединство (СП)

59

Одбојкашице Црвене звезде у петак 2. децембра (19 часова) дочекују Јединство из Старе Пазове у дерби мечу 8. кола Суперлиге Србије.

Црвено-беле се налазе у доброј форми. Забележиле су четири узастопне победе што им је улило преко потребно самопоуздање за наставак сезоне.

Форма екипе је у узлазној путањи. Победили смо у неколико утакмица узастопно и то нам много значи. Стекли смо самопоуздање које нам је недостајало у мечевима на почетку сезоне у којима смо бележили негативне резултате – изјавила је Николина Лукић, капитен Црвене звезде, а потом је изнела очекивања пред меч са Јединством:

Екипа Јединства нам је добро позната. Играли смо неколико мечева у припремном периоду и пратили смо њихове игре и резултате у досадашњем току шампионата. Посветили смо се припреми овог меча и сматрам да смо се добро спремили. На нама је да покажемо како смо и колико тренирали ове недеље и надам се да ћемо одиграти добар меч са Јединством. Не могу ништа да обећам, а уколико погледамо табелу видимо да су испред нас што им даје улогу благог фаворита. Међутим, то ништа не мора да значи. Мислим да смо спремни да пружимо још једну добру партију, па нека бољи победи – поручила је Николина Лукић.

Утакмица 8. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Јединства из Старе Пазове је на програму у петак 2. децембра од 19 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Томислав Поповић и Ђорђе Зеленовић.

Претходни текстКакав гол Николе Жигића!
Следећи текстУ полуфиналу против ОРК Мачве