Анђелковић: Криво нам је због ремија

73

Фантастичан гол је у 35. минуту постигао Душан Анђелковић који је још једном на данашњој утакмици показао да је у одличној форми.

Црвена звезда није успела да савлада добру екипу Младости и додатно увећа предност на табели.

Криво нам је што нисмо победили и искористили јучерашњи реми Војводине и Партизана. Ушли смо добро у утакмицу, али смо примили гол из полуконтре. Младост је добро играла позади, чврста су екипа. Ми смо нападали, изједначили, повели, имали смо и играча више. Нисмо ни помишљали да могу да направе онакав контранапад са играчем мање. Радивојевић је одлично погодио за изједначење. Имали смо после много полушанси, ако не стопостотних, и нисмо успели да постигнемо трећи гол. Морамо да заборавимо резултат јер већ за три дана имамо нову утакмицу – каже Анђелковић.

Повреда Срђана Плавшића је по речима Анђелковића утицала на екипу.

Било нам је битно да изједначимо до краја првог полувремена, то смо и у радили, али ето. То је фудбал. Повреда Плавшића нас је омела, његова брзина би нам значила. Са друге стране, и Лука Аџић је одиграо доста добро, с обзиром на његове године. Нападали смо, али нисмо створили стопостотну шансу. Небитно је да ли је могло да буде осам бодова предности, мање, или више, увек је свима криво када се код куће не победи противник – рекао је Анђелковић.

Претходни текстЗвезда и Младост поделили бодове
Следећи текстБожовић: Надам се да је Плавшић лакше повређен