Посета Сајму спорта, потписан споразум са Факултетом за спорт

64

ККЖ Црвена звезда посетила 5. Сајам спорта на Београдском сајму и том приликом потписала споразум са Факултетом за спорт.

Председница клуба Наташа Ковачевић је предводила црвено-беле у посети Сајму спорта, које истичу одличну организацију и веома занимљив садржај самог догађаја. Приликом посете сајму, Звездине девојке су посетиле и штанд Министарства спорта.

У склопу посете 5. Сајму спорта потписан је и споразум са Факултетом за спорт. Наташа Ковачевић је веома задовољна потписивањем споразума и истиче да је најбоља манифестација да се један овакав споразум крунише Сајам спорта.

Драго нам је да смо потписали споразум са Факултетом за спорт. Факултет за спорт и ККЖ Црвена звезда су одувек имали добре односе који су сада додатно учвршћени. Најважнији аспект споразума је образовање наших играчица, које нам је подјенако битно и учимо их да и они тако размишљају. Желимо да будемо препознатљиви не само по томе што се бавимо њиховим спортским развојем, већ што ћемо пазити и на њихово образовање, јер желимо стварамо и спортске асове и добре људе. Факултет нуди спортистима посебан програм да могу и да студирају и да се баве професионалним спортом, у чему им помажу и професори да дођу до заједничког циља – рекла је председница црвено-белих и додала да јој је посебно драго јер је и сама студент Факултета за спорт.

Председница ККЖ Црвена звезда је и похвалила организацију Сајма спорта.

Захваљујемо се Министарству омладине и спорта на сјајној организацији сајма, ово је прави начин да се деца заљубе у спорт.

Претходни текстРудар – Црвена звезда 19 часова, Костолац
Следећи текстЗвездин преокрет у трилер завршници