И ОШ „Браћа Барух“ дочекала Звезду!

158

Црвена звезда наставља да шири дух звездаштва међу ђацима!

Прилику да угости Звездину делегацију, у петак, 25. новембра, добила је и ОШ „Браћа Барух“ са доњег Дорћола. Овога пута, Црвену звезду су представљали фудбалери Душан Анђелковић и Давид Бабунски, а дочек је још једном био незабораван. Ђаци су се за данашњи дан добро припремили – многи од њих су са собом понели цртеж са темом Црвене звезде. Сцене на које се фудбалери временом навикну, али које дефинитивно никада не могу да не пријају, виђене су и овога пута – редови за аутограме, сликање и по који разговор и питања каква само деца умеју да постављају. Они малобројни који нису са собом понели папир, инсистирали су да им се наши фудбалери потпишу на руке!

По речима запослених у овој школи, већина малишана навија управо за Црвену звезду, а томе сведочи и графит посвећен црвено-белима на улазу у школу.

Наравно, ученици школе су упознати са Звездином акцијом „Ђачки југ“ која је покренута ове јесени, а која омогућава свим ђацима да уз показану ђачку књижицу бесплатно присуствују Звездиним утакмицама.

Претходни текстОдбојкаше Звезде у суботу очекује „вечити дерби“
Следећи текстМиодраг Божовић о Металцу