Одбојкаше Звезде у суботу очекује „вечити дерби“

85

Први „вечити дерби“ у овој сезони биће одигран у суботу (18 часова) када одбојкаши Црвене звезде гостују Партизану у оквиру 7. кола Суперлиге Србије.

Дуели црвено и црно белих увек су привлачили пуно пажње, па ће сасвим сигурно тако бити и овога пута.

Утакмице Црвене звезде и Партизана саме по себи носе посебну тежину. Наравно да је то утакмица у којој нема фаворита. И момци из Партизана ће се, као и ми, борити за тријумф. Борићемо се, као и на сваком мечу, до последњег поена, даћемо све од себе да остваримо нову победу. Партизан је млада екипа, али свака екипа која игра против Црвене звезде има велику жељу да је победи, па ће то бити случај и са Партизаном – изјавио је Душан Стојсављевић, примач сервиса Црвене звезде.

Црвено-бели су у протеклом периоду одиграли велики број утакмица, што у домаћем шампионату, што у Лиги шампиона, а наступали су и у Купу Србије, па су искористили пет дана без меча да прикупе снагу за наставак сезоне.

Умора нема. После дугог периода ове недеље нисмо имали меч у среду. Доста смо тренирали, али могу да кажем да смо мало и одморили. Сви смо здрави и спремни да дамо свој максимум у суботу – поручио је Стојсављевић.

Утакмица 7. кола Суперлиге Србије између Партизана и Црвене звезде игра се у суботу 26. новембра од 18 часова у дворани СЦ Спорт Еко у Београду. Меч ће судити Мирко Јанковић и Игор Миљковић.

Претходни текстЕфес бољи од Звезде у Истанбулу
Следећи текстИ ОШ „Браћа Барух“ дочекала Звезду!