Звездине даме у петак дочекују ужичко Јединство

68

У петак 25. новембра (19 часова) одбојкашице Црвене звезде угостиће Јединство из Ужица, у оквиру 7. кола Суперлиге Србије.

Црвено-беле ће покушати да наставе победнички низ. Након тријумфа у Купу против екипе Таково Звезда Хелиос и победа против Спартака и Футога у Суперлиги, Звездине даме очекује дуел са Ужичанкама.

Играли смо добро у последњих неколико утакмица, организовано у нападу, одиграли тактички веома добро. Противнике смо проучавали и гледали на видео снимцима, а у последњем мечу одиграли смо праву тимску утакмицу са малим бројем грешака и остварили смо убедљиву победу. Надам се да ћемо против Јединства одиграти на сличном, ако не и бољем, нивоу и верујемо у нову победу – изјавила је Катарина Чанак, средњи блокер Црвене звезде.

Утакмица 7. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Јединства се игра у петак 25. новембра од 19 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице за овај меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Дарко Савић и Бранислав Јованчић.

Претходни текстТријумф и у Пожеги!
Следећи текстДејан Савић најбољи тренер Света!