Ристић: Очекујем леп фудбал

71

Црвена звезда ће првенствену трку наставити у суботу у Горњем Милановцу. Металац

Звездин „универзалац“ Михаило Ристић упознат је са квалитетима Металца, али баш из тог разлога очекује добру утакмицу.

Металац се показао као добра екипа у досадашњем делу првенства, сигурно нам неће бити лако. Олакшавајућа околност је та што је терен у Милановцу увек у одличном стању, за разлику од претходна два гостовања. Моћи ћемо да прикажемо лепши и атрактивнији фудбал. Биће нам лакше да лопту дуже држимо у свом поседу и да створимо више шанси. Сматрам да смо, као и у свакој утакмици, благи фаворити, али тамо смо увек тешко стизали до бодова, биће неизвесно – рекао је Ристић.

Црвено-бели имају доста проблема у одбрани због повреда.

Имамо велики играчки кадар, навикли смо на промене. Константно трпимо осцилације на разним позицијама, сада превасходно у одбрани, али мислим да ће све функционисати како треба. Знам да ће екипа дати све од себе, ушли смо у серију победа и имамо велику жељу да тако и наставимо. Искрено се надам позитивном резултату.

Михаило Ристић имао је прилике три пута да игра на стадиону у Горњем Милановцу.

Са Звездом сам играо само једном, у јулу 2015. године и тада смо завршили без голова. Не носим баш лепе успомене са тог стадиона ни када су утакмице у дресу репрезентације у питању. Памтим повреду коју сам тамо доживо у младој репрезентацији. Биће ово прилика да са Звездом поправим утисак и прекинем лошу серију у Милановцу – закључио је Ристић.

Претходни текстПитајте председника Звезде
Следећи текстЕфес бољи од Звезде у Истанбулу