Звездине даме гостују Футогу

77

Одбојкашице Црвене звезде се после успешног старта у Купу Србије окрећу националном шампионату. Наредни ривал црвено-белих је Футог који ће дочекати нашу екипу у суботу 19. новембра (15 часова) у оквиру 6. кола Суперлиге.

Форма екипе Мирјане Мусулин иде узлазном линијом. После победе над Спартаком у Суперлиги црвено-беле су максималном победом славиле и на гостовању у Горњем Милановцу у осмини финала Купа Србије.

Очекује нас тешко гостовање. Идемо у Футог да остваримо што бољи резултат. Нимало не потцењујемо противника, јер је то једна веома уиграна екипа, чије одбојкашице дуго играју заједно, и која игра брзу одбојку. После неких добрих резултата, ми смо у узлазној форми и надамо се још једној победи – изјавила је Катарина Вукомановић, либеро Црвене звезде.

Не смемо да потценимо противника. Имају исти скор као и ми, две победе и седам бодова, тако да морамо да одиграмо најбоље што умемо и мислим да ће онда и резултат бити добар – закључила је Вукомановићева.

Утакмица 6. кола Суперлиге Србије између Футога и Црвене звезде је на програму у суботу 19. новембра од 15 часова у Хали спортова у Футогу. Меч ће судити Игор Миљковић и Анђелко Поповић.

Претходни текстИ ОШ „Бранко Ћопић“ у црвено-белом!
Следећи текстБожовић пред Напредак