Спорто – КК Црвена звезда мтс поново бренд број 1!

67

КК Црвена звезда мтс поново, другу годину узастопно добитник престижне награде „СПОРТО“ као најбољи клупски спортски бренд Србије!

Кошаркашки куб Црвена звезда мтс добио је још једно велико признање за оно што ради, не само на терену, већ и ван њега, и за начин на који представља оно најбоље што клупски спорт у Србији може да понуди.

Наш клуб са поносом објављује да је другу годину заредом добитник престижне награде „СПОРТО“ која се традиционално сваке године додељује на „СПОРТО конференцији“ за највеће спортске брендове у региону која се одржава у Порторожу.

КК Црвена звезда мтс је по општем мишљењу, на начин на који представља Србију играма на терену и резултатима, пуним трибинама, али и имиџом који гради бројним и оригиналним промотивним активностима ван паркета, свакако представља највећи клупски бренд у Србији, па и целом регону, уз појединце који су такође добили награде: највећег спортисту Србије и света, Новака Ђоковића, који као велики навијач Црвене звезде често долази и на утакмице нашег кошаркашког клуба и атлетичарку Ивану Шпановић.

Награду је са даном закашњења због обавеза црвено-белих у Евролиги и утакмице са Емпорио Арманијем примио директор Маркетинга КК Црвена звезда мтс Филип Сунтурлић, који се још у четвртак увече путем видео линка из „Арене“ захвалио учесницима конференције на великом поверењу, али и препознавању свега што Црвена звезда мтс ради у последњих неколико година.

Захваљујем се свима који су нам указаи поверење, Медијани и свим учесницима конференције на овој награди. Ова награда припада свим запосленима у КК Црвена звезда мтс, од играча, стручног штаба, менаџмента клуба, и навијача. Сви заједно смо изградили овај имиџ и специфичан бренд Црвене звезде који је свима у свету лако препознатљив.

КК Црвена звезда мтс први је на терену, први и ван њега…потрудићемо се да се видимо на истом месту и 2017.године.

Претходни текстКомпанија „CRRC“ гост Звезде
Следећи текстСписак путника за Крушевац