Пут се наставља, црвено-бели стигли у Немачку

56

Кошаркаши Црвене звезде мтс стигли у Бамберг, где их у уторак очекује меч са домаћином. О предстојећој утакмици говоре тренер Дејан Радоњић и првотимац Немања Дангубић.

Кошаркаши Црвене звезде мтс допутовали су у понедељак у раним поподневним часовима у Бамберг где их у уторак очекује још један тежак, и то евролигашки меч против екипе Бамберга.

Након убедљиве победе над Цибоном, и раног јутарњег лета за Немачку, црвено-бели ће тренирати у понедељак увече у дворани домаћина, који и ове године игра запажену улогу међу 16 клубова Евролиге. Тренер Дејан Радоњић очекује врло тежак дуел са јединим немачким представником у елитном такмичењу.

После утакмице у Загребу, одмах смо отпутовали за Немачку, где ћемо покушати да се припремимо у што краћем периоду за дуел са екиом која игра добро и у Евролиги и домаћем првенству. Екипа Бамберга је тим са пуно квалитета, са јако мало промена у односу на прошлогодишњу екипу и зато смо свесни да нас чека врло захтевна и тешка утакмица. Покушаћемо да одиграмо на најбољи могући начин, чврсто и што боље, без обзира на чињеницу да је распоред згуснут и што смо у серији путовања, која би сама по себи била тешка и без овога што нам се догодило у међувремену – рекао је тренер црвено-белих.

Првотимац Немања Дангубић:

Екипа Бамберга игра одлично и ове године. Имају идентичан скор као и ми 2-4, али су све утакмице које су губили губили у драматичним завршницама и на једну лопту. Очекујем велику борбу и неизвестан меч против врло квалитетног противника, који и ове године показује да је неугодан ривал свима у Евролиги.

Екипа ће у време утакмице одрадити један тренинг, на дан утакмице још један, а повратак у Београд планиран је у среду у поподневним часовима. Кошаркаши Црвене звезде мтс имаће времена само да се пресвуку и онда их очекује вечерњи тренинг у „Комбанк Арени“ пред утакмицу са Емпорио Арманијем, која се игра у четвртак од 19 часова.

Продаја карата за тај меч, по идентичним ценама као и за меч са Баскониом, почиње у уторак у 10 часова у свим пословницама „Евентима“.

Претходни текстЗвезда сјајна у Загребу!
Следећи текстЦрвена звезда вицешампион Србије