Црвено-бели „заробљени“ на аеродрому у Казању

69

Кошаркаши Црвене звезде мтс сатима чекају на аеродрому у Казању, отказани сви летови због лошег времена. Експедиција црвено-белих већ пропустила лет Москва – Загреб.

Експедиција КК Црвена звезда мтс налази се и даље на аеродрому у Казању и због лоших временских прилика и ледене кише неће моћи да полети ка Москви још најмање 3 сата.

Према последњим информацијама, црвено-бели су на аеродрому у Казању стигли у 01.30, али због лошег времена, нису у раним јутарњим часовима могли да полете ка Москви и онда продуже ка Загребу, где би требало у суботу од 19 часова да одиграју меч 9. кола АБА лиге јтд против Цибоне.

Црвено-белима, који су на аеродрому у Казању већ 8 сати, је саопштено да је последњи термин за лет ка Москви у случају бољих временских прилика – 13 часова по локалном времену, али нови проблем представља чињеница да је лет ка Загребу из Москве, који је требало да „ухвате“ кошаркаши Црвене звезде мтс, већ по реду летења, кренуо ка Хрватској.

Сада остаје питање, да ли ће и када, кошаркаши Црвене звезде мтс кренути ка престоници Русије и да ли ће моћи да стигну на утакмицу у Загребу.

КК Црвена звезда мтс огласиће се са новим информацијама током дана…

Претходни текстВуковић: Искуство пресудило
Следећи текстОдбојкаши Звезде гостују у Краљеву