Звездине даме дочекују Спартак

63

Одбојкашице Црвене звезде у петак 11. новембра од 20 часова дочекују суботички Спартак у 5. колу Суперлиге Србије.

Црвено-беле нису почеле сезону на начин на који су желеле. Оствариле су само једну победу у прва четири кола и налазе се на 7. месту на табели са 4 бода.

Верујем да, без икакве дилеме, можемо да добијемо меч са Спартаком. У припремном периоду смо побеђивали све противнике, чак и оне најјаче који претендују на прво место, али има разлике у утакмицама у припремном периоду и утакмицама које се играју у Суперлиги. Мало слабији старт нас уопште неће поколебати. Игра се тек 5. коло и има још да се игра. Треба нам још времена да се уиграмо, да се „пронађемо“ са дизачима. Просто нам треба само мало времена, атмосфера без притиска и мислим да ће ствари доћи на своје место. Верујем да ћемо бити у врху, међу три најбоље екипе у земљи – изјавила је Јелена Трнић, средњи блокер Црвене звезде.

Утакмица 5. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Спартака игра се у петак 11. новембра од 20 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице за овај меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Јован Јовановић и Горан Градински.

Претходни текстЖиворад Јевтић није знао за друге боје
Следећи текстАИК Банка постала партнер КК Црвена звезда