Звезда дочекује Армани у „Комбанк арени“

70

Кошаркаши Црвене звезде мтс биће домаћин Емпорио Арманију 17. новембра у највећој дворани на Балкану.

Паклени распоред за кошаркаше Црвене звезде мтс се наставља. Након одличне игре и победе у „вечитом дербију“ црвено-бели су практично без одмора отишли пут Казања. Меч са Униксом је заказан за четвртак од 17 часова, а већ у среду у шест ујутру Звездина експедиција је отишла пут Москве. Следи преседање на авион за Казањ, тежак меч, а онда изнова траса Казањ-Москва и правац за Загреб где Црвену звезду мтс чека окршај са Цибоном – у суботу од 19 часова. То није крај јер згуснут календар Евролиге обухвата и гостовање Бросе Бамбергу 15. новембра.

Црвено-бели ће превалити више од 9.000 километара, а већ 17. новембра је на програму нови евролигашки изазов. Звездина експедиција ће коначно играти у Београду и то у „Комбанк арени“ где ће дочекати још један фантастичан тим Емпорио Армани.

Излишно је причати са каквим напорима ће се сусрести црвено-бели и на терену и ван њега. Због свега наведеног подршка навијача ће бити практично неопходна. Небројано пута су тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић и његови изабраници истицали колико им је значајна подршка са трибина, а на терену и показали да уз подршку најбољих навијача могу да надмаше сваки напор. Навијачи, дођите у „Комбанк арену“ 17. новембра и будите уз црвено-беле кошаркаше. Звезда те зове!

Претходни текстЗвезда славила у мечу пуном преокрета
Следећи текстЗвезда – Карпош ипак у понедељак