АИК Банка постала партнер КК Црвена звезда

72

АИК Банка нови је спонзор Кошаркашког клуба Црвена звезда, са циљем да спортски и пословни успеси обележе сарадњу две реномиране компаније.

Уговор је потписан на обострано задовољство, чиме је КК Црвена звезда мтс оснажен подршком АИК Банке, која представља једну од водећих банака по броју клијената, и лидер је по адекватности капитала банкарског система Србије.

КК Црвена звезда мтс тако је добио велико појачање, овога пута не на паркету, већ поред њега у виду сарадње са једном од најугледнијих банака на овим просторима – АИК Банком.

Претходне две сезоне у историји КК Црвена звезда мтс су међу најуспешнијима у богатој историји клуба, чиме је настављен тренд све бољих резултата и константног напредовања из године у годину. У претходној сезони црвено-бели освојили су два трофеја – шампионски прстен АБА лиге и титулу шампиона Србије, а треба додати и историјско учешће у ТОП 8 фази Евролиге. Велики успех заокружиле су и млађе селекције КК Црвена звезда, где су јуниори освојили квалификациони турнир Евролиге у Београду и стигли до финала Евролиге против Барселоне, чиме су послали јасну поруку да Црвена звезда не треба да брине за своју будућност, али и да је клуб у овом тренутку лидер, не само на овим просторима, и не само на терену и по освојеним трофејима, већ и по организацији и визији у ком смеру треба да иде тако велики клуб.

Зато је сарадња са АИК Банком која има идентичне идеје, раст и визије, природан спој који је резултирао овом сарадњом. Данас, са више од 620 милиона евра девизне штедње становништва, АИК Банка је препозната као поуздан партнер великом броју грађана и привредника. Поред тога, АИК Банка је и друштвено одговорна институција која води рачуна о унапређењу заједнице.

Управо због тога АИК Банка је одлучила, да након низа представа и друштвено-одговорних пројеката, сада подржи и један велики спортски клуб, какав је КК Црвена звезда, јер најбољи увек иду са најбољима.

Претходни текстЗвездине даме дочекују Спартак
Следећи текстУспешан старт у Купу