Плавшић: Настављамо борбу за титулу

88

Млади репрезентативац Србије Срђан Плавшић говорио је и о предстојећим изазовима, како у националном тиму, тако и у Суперлиги Србије.

У Чачку смо се добро снашли по тешком терену, током већег дела имали смо лопту у свом поседу, више смо нападали и борили се. То је рецепт по којем ћемо наставити да играмо и против осталих ривала. Извукли смо поуке из утакмице у Чачку и још спремнији настављамо борбу за титулу. У сваки од шест преосталих мечева до краја јесењег дела шампионата ћемо ући максимално концентрисано и ићи ћемо на победу, а какав ће исход бити, видећемо – рекао је Плавшић.

Млади везиста задовољан је својом игром на утакмици против Борца.

Мењали смо се Руиз и ја током читавог меча, прелазили са леве на десну страну што уме да буде исцрпљујуће. Задовољан сам својом игром, сматрам да сам добар посао одрадио у Чачку, помогао екипи и то је неки рецепт по којем треба да наставим.

Уз Филипа Манојловића и Михаила Ристића, Срђан Плавшић представља црвено-беле у младој репрезентацији Србије.

Немам много времена за одмор када дођу репрезентативне паузе. Довољно ми је што сам викенд провео код куће са породицом, а у понедељак сам се већ прикључио младој репрезентацији. Чека нас тежак двомеч против Норвежана у баражу за пласман на Европско првенство. Верујем да смо квалитетнија екипа и да ћемо то показати на терену, а свакако ће ми утакмице и тренинзи добро доћи да останем у такмичарској форми пред наставак првенства – поручио је Плавшић.

Претходни текстМаракана зове таленте нове!
Следећи текстПут од 7 дана и 9000 километара, прва станица Казањ!