Радоњић: Грешке утицале на самопоуздање

83

Тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић истакао је након утакмице са Басконијом у „Комбанк арени“ да је кључан разлог пораза велики број изгубљених лопти.

Кошаркаши Црвене звезде мтс нису успели да направе нови подвиг и савладају екипу Басконије. Упркос великој борби, црвено-бели су поражени резултатом 70:63, а разлог за пораз може се пронаћи у изгубљеним лоптама које су некадашњи НБА асови – Шејн Ларкин и Родриго Бубоа брзим контранападима претварали у поене.

Стратег Звезде Дејан Радоњић истакао је да је његова екипа направила превише грешака да би савладала противника таквог квалитета какав сигурно поседује Басконија.

Одиграли смо још један меч против квалитетног тима у Евролиги. На почетку смо изгубили смо превише лопти, које су доносиле њима лаке поене и то је било тешко надокнадити. Наставили смо добром одбраном, јер нападачки нисмо успевали да дођемо до добрих решења и задржимо прикључак. У другом полувремену је одбрана била коректна, у нападу смо у пар наврата долазили до добрих решења и имали смо солидну шансу да уђемо у тесну завршницу, али нисмо успели – истакао је Радоњић који је потом додао:

Басконија је изузетна нападачка екипа. Услед великог броја грешака, самопоуздање је изостало, али не и велика борба. Били су бољи вечерас од нас, али ми већ морамо да се окренемо мечу у понедељак који играмо против Партизана. Хвала навијачима који су дошли, надам се да ће дворана „Александар Николић“ у понедељак бити крцата и да ћемо успети да остваримо нову победу – закључио је Радоњић.

Претходни текстЗвезда поражена од Басконије
Следећи текстГолманизација се наставља!