Доналд: Да докажемо да смо најбољи

72

Звезду у наредна три кола очекују три тешка гостовања. Прво у низу је утакмица против Борца из Чачка која се игра у суботу од 17 часова.

Звездин везиста Мичел Доналд истиче лош терен као главног противника на предстојећем мечу.

Очекује нас утакмица у којој ћемо морати много да се боримо на терену. Знамо да су услови за игру по оваквом времену јако лоши и то ће нам сигурно отежати посао. Свака екипа жели да победи Звезду. Први смо на табели, имамо одличне играче и свима је то додатни мотив да се против нас покажу у најбољем светлу – рекао је Доналд.

Борац је тренутно последњепласирана екипа у Суперлиги.

Место на табели нашег противника нам не значи много. То што је Борац тренутно на последњем месту не значи да нема квалитетне играче. Увек поштујем противника, али не размишљам много о томе ко је са супротне стране. Ми као екипа морамо да будемо максимално концентрисани, да урадимо оно што тренер од нас тражи и неће бити проблема. Ни на једној утакмици нам није лако јер све екипе као да добију неку додатну снагу против Звезде, али не сумњам да ћемо успети да тријумфујемо у Чачку.

У последњих неколико кола честе су промене играча у везном реду црвено-белих.

Од кад се Канга повредио навикао сам на ротације у везном реду. На тренеру је да одлучи ко ће се у Чачку наћи на средини терена. Надам се да ћу то бити ја, а ко ће бити поред мене ми је свеједно јер су сви играчи одлични. Са свима се добро разумем у игри. Уколико мој саиграч одигра одличну утакмицу мени много олакшава посао на терену. Наравно, исто важи и у обрнутом случају. Ипак, најважније је да одрадимо посао најбоље што можемо и да победимо, ко год да игра.

Доналд истиче да сви у тиму имају један циљ – да јесењи део првенства заврше на првом месту на табели.

Очекујем да ћемо се у свим предстојећим мечевима борити да задржимо прво место. Није лако да се константно одржи добра форма, такође знамо да је у фудбалу све могуће и да има екипа које могу да изненаде. Ми морамо да наставимо да побеђујемо и да задржимо прву позицију. Посао нам је да покажемо да смо најбољи, све је на нама – закључио је Звездин Холанђанин.

Претходни текстДужа пауза за Николу Ребића
Следећи текстРадоњић: Наши навијачи могу да направе разлику